Restaurant

Stemningsfull restaurant beliggende rett ved sjøen. Kapasitet opp mot 100 personer som kan nyte en førsteklasses middag med fantastisk fjordutsikt, der de lokale og regionale råvarene står i fokus.

Restauranten vår ligger på bryggekanten med en nydelig utsikt ut over Mastrafjorden. Vi samarbeider med lokale produsenter for å tilby det ypperste av lokale og regionale råvarer. Restauranten er også mye brukt til større og mindre selskaper der man gjerne både starter og avslutter med noe leskende i baren/peisestua. Vi stiller med personlig service og hjemmekoselig atmosfære komplettert med god mat og drikke, for å gi deg en helhetlig måltidsopplevelse. På søndager serverer vi middag fra 12-17. Velkommen

MAT OG MENY

Maten er en svært viktig del av opplevelsen ved å være gjest ved Utstein Kloster Hotell. Godt klima har gjort Rogaland til et av landets fremste matfylker og vi er stolte av å være i hjertet av dette – Rennesøy og Ryfylke.

Ved kurs og konferanse eller gruppearrangementer er menyene fastsatt. Vi tar selvsagt hensyn til allergier, dietter og annet.

Vår sesong- og selskapsmeny må forhåndsbestilles, minimum 3 virkedager før ankomst.

Vi har et godt og variert vinkart og kan tilby vinpakker til alle våre menyer. Ta kontakt med resepsjonen eller din servitør for en god vinprat.