Våre bærekraftsmål

Vi jobber hver dag for å bevare den flott naturen rundt oss. For å levere et bærekraftig produkt har vi en gjennomtenkt plan for bærekraft.
Våre bærekraftsmål kan finnes igjen i fire av FNs bærekraftsmål. Under finner dere en forklaring på hva vi gjør og hvorfor vi mener dette er viktig.

Vi arbeider kontinuerlig for å være en inkluderende arbeidsgiver og skape mangfoldige arbeidsplasser. Dette reflekteres i vår rekrutteringsprosess, men også ved samarbeid med ulike aktører som jobber for å skape inkluderende arbeidsplasser.
Vi støtter opp mot lokal arbeidskraft og bidrar til å hjelpe ungdom inn i arbeidsmarkedet.
Vi jobber tett mot NAV for arbeidstrening for innvandrere. 

Vi ønsker å være forsvarlige i det totale forbruket vi gjør gjennom å tilby våre tjenester. Vi fokuserer på å kutte opp til 30% av all varmtvann som brukes på hotellrom, redusere matsvinn, bruke økologiske produkter samt å fjerne all miljøfarlig kjemikalier.

Klimaavtrykket til Utstein Kloster Hotell skal være lavest mulig, og vi har i den forbindelse et komplett klimaregnskap. Ved bruk av klimaregnskap jobber vi hvert år med å kutte i energiforbruk og kgCO2e.

Vi jobber sammen med stiftelsen miljøfyrtårn for å sertifisere oss i løpet av 2022.

Vi serverer lokalfangst så langt det lar seg gjøre, og visse tider av året får vi levert fangst rett i samleteinen på kaien. 

Vi støtter også arbeidet mot forsøpling i havet. I fjor hadde vi et oppdrag sammen med Rogaland fridykker for å fjerne dekk utenfor kaien vår. De fikk også et bidrag for videre arbeid mot spøkelsesteiner. 

0
Matsvinn i gram pr gjest (oppd. 22.09.22)

Utstein Kloster Hotell

Mosterøyveien 661
4156 Mosterøy
Org nr 966 529 830

post@utsteinklosterhotell.no

STOLT SPONSOR & SAMARBEID:
Utstein kloster | Visitutstein | Stavanger Oilers | Sandnes Ulf | Venneforeningen Restauration | Flor & Fjære | Mastra hestesportsenter

COPYRIGHT © 2021 UTSTEINKLOSTERHOTELL