Skalldyrbuffet og vår buffet fra røykeskapet

Godt klima har gjort Rogaland til et av landets fremste matfylker og vi er stolte av å være i
hjertet av dette – Rennesøy og Ryfylke.
Våre menyer er basert på lokale og regionale råvarer i sesong så langt det lar seg gjøre, der vår nærmeste leverandør er vår egen urtehage.
Vi ser at hele gruppen spiser samme meny, men tar selvsagt hensyn til dietter og allergier.
Vi tilbyr både vin – og ølpakker til alle våre menyer.

Sjømatbuffet

Dampede blåskjell, ferske reker, kokt krabbe, laks «pastrami»

Salat, urtedressing, majones, sitronmajones, dill, potetsalat og brød

Skalldyrbuffet

Dampede blåskjell, ferske reker, kokt krabbe og krema fiskesuppe

Salat, urtedressing, majones, sitronmajones, dill, potetsalat og brød

Skalldyrbuffet delux

Dampede blåskjell, ferske reker, røkte reker, kokt krabbe, østers, kamskjell

Salat, urtedressing, majones, sitronmajones, minionette, dill, potetsalat og brød

Hummer i sesong – dagens pris.

Fra røykeskapet

Alt kjøttet marineres 3 døgn i forkant og langtidsrøkes

Meny 1

Bog av gris, kalkunlår, pølser fra Idsøe

Coleslaw, potetsalat, romanosalat, utvalg forskjellige sauser og dipper

Meny 2

Bog av gris, ribberull, oksebryst «pastrami», kalkunlår

Coleslaw, potet salat, wraps, romanosalat, utvalg forskjellige sauser og dipper

 Noe søtt?

Hjemmebakt sjokoladekake med marinerte bær

eller

 Appelsinpannacotta med sjokoladekrem

Dessertene serveres på tallerken.

Vi har allergen merking av alle våre menyer tilgjengelig i henhold til krav om matmerking.