Selskapsmeny 2017

Maten er en svært viktig del av festen. Godt klima har gjort Rogaland til et av landets fremste matfylker og vi er stolte av å være i hjertet av dette – Rennesøy og Ryfylke.Våre menyer er basert på lokale og regionale råvarer i sesong så langt det lar seg gjøre, der vår nærmeste leverandør er vår egen urtehage.

Dere må gjerne sette sammen deres egen meny ut i fra forslagene under. Forbehold om prisendringer. Dersom dere har egne ønsker til meny må dere bare ta kontakt med oss. Vi ser at alle spiser samme meny, men tar selvsagt hensyn til dietter eller allergier.

Vi tilbyr både vin – og øl pakker til alle våre menyer.

Forretter:

*Røkt kveite, krydite av beter og reddik, kapers remulade og salat.(fisk, egg, løk, sitrus)

*Kremet fiskesuppe med dagens fangst (melk, fisk, skalldyr, løk, sitrus)

*Potet og purreløksuppe med sprø gris, syltet småløk, brødflak og brønnkarseolje (melk, løk, hvete, rugmel)

*Kamskjell med jordskokk, wakame, enokisopp og sakeskum (skalldyr, sitrus)

Hovedretter:

*Appelsinglasert andebryst, sesam/sake marinerte grønnsaker, potetpure med wasabi, soya og sesam-sjy (fjærkre, hvete, sesam, melk, sitrus)

*Lam med gulrotpure, brokkolini, pastinakk og beter, pomme anna og portvinssaus (Sitrus, løk, melk. sulfitt)

Lam kan byttes ut med storfe om ønskelig.

*Lange med blåskjell-smørsaus, sesongens grønnsaker og gnocci (fisk, melk, skalldyr, løk, hvete, egg)

*Kylling-balotine med risoni og spinat, bakte tomat, skorzonnerot og parmesan saus (fjærkre, melk, egg, hvete, løk)

Desserter

*Lime-terte med marengs og mangosorbet (sitrus, hvete, egg, melk)

*Moccamousse på sjokoladebunn med mørk sjokolade sorbet og kirsebærkompott (melk, egg, hvete, sitrus)

*Ostekake med kirsebær sorbet (melk, hvete, sitrus, egg)

*Flan med karamell og hasselnøtt iskrem, ristede nøtter og krokan (egg, melk, hasselnøtter)

3 retter 695,-

4 retter 745,-

5 retter 795,-

6 retter 845,-

For arrangement på Utstein Kloster kommer det et tillegg for lokalleie på kr 100,- pr kuvert.

Alle menyprisene er inkl. leie av lokaler på Utstein Kloster Hotell, dekking av bord, lys, kaffe, annen tilrettelegging samt serveringstillegg for medbrakte kaker.

 Vi har allergen merking av alle våre menyer tilgjengelig i henhold til krav om matmerking.

Se (…) etter hver rett.

Vinpakke til menyen fra kr. 315,- pr pers.

Vi har også et godt utvalg av alkoholfri drikke fra Safteriet på Ullandhaug, samt assortert utvalg av mineralvann.